8 december, 2020

DOF 2021-2022

SNART BÖRJAR ETT NYTT ÅR.

För DOF börjar verksamhetsåret först efter årsmötet i april 2021, men styrelsen har redan tagit fram en verksamhetsplan för 2021-2022.


Nu är det också dags för dig att förnya ditt medlemskap i DOF.


Enklast förnyar du genom att swisha medlemsavgiften till DOFs swishkonto eller genom att sätta in medlemsavgiften på DOFs bankgirokonto.

 

Ange alltid namn, adress, och gärna medlemsnummer, födelseår, telefonnummer och e-postadress. Ange även namn på eventuella familjemedlemmar. 

Använder du SWISH.

Med tanke på att informationsutrymmet är begränsat med Swish ange då nya eller ändrade kontaktuppgifter i ett mail till medlemsansvarig:
Anders Larsson, bubo.brage@bahnhof.se

 
Använder du BANKGIRO.

Ange DOFs medlemsansvarig som mottagare:
DOF, c/o Anders Larsson, bubo.brage@bahnhof.se 070 374 26 34.

 

Internetbank

Betalar du via din Internetbank kan du lägga upp en automatisk betalning som utförs i december varje år, så slipper du glömma bort att förnya varje år och DOF slipper påminna dig om att det är dags att förnya medlemsavgiften.

 

Endast 20 kr

I olika sammanhang är det viktigt att visa att vi är många som bryr oss i hur det går för fåglarna i Dalarna. Därför är det viktigt att vi är så många som möjligt. För endast 20 kr kan dina familjemedlemmar även bli DOF-medlemmar. Lägg till deras namn när du betalar din och deras medlemsavgift.


Medlemsavgift

Ordinarie medlem: 200

Ungdomsmedlem upp till 25 år: 50

Familjemedlem: 20

Ständig medlem: 3 400


==== 00  O  00 ====


LÄS MER
Dela gärna!

Kommentarer

Det finns inte några kommentarer för detta inlägget ännu.

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.